Sponsoren

AZVD Assendelft is in ontwikkeling: de zwemafdeling (wedstrijdzwemmen en vrij recreatief bewegen), de triatlonafdeling en de waterpolo-afdeling hebben ambitieuze doelstellingen en plannen voor de komende jaren! Actieve – en enthousiaste leden zijn er genoeg en de financiële situatie van de vereniging is goed in die zin dat de basisvoorzieningen gefinancierd kunnen worden. Om de doelstellingen volledig te kunnen behalen en (extra) plannen te kunnen uitvoeren, zijn wij op zoek naar sponsoren. Voor detail informatie daarover verwijzen wij u naar de sponsorcommissie.

AZVD Assendelft heeft verschillende sponsorpakketten waarmee de vereniging als geheel en/of één van de afdelingen gesponsord kunnen worden en waarbij de sponsor aantrekkelijke tegenprestaties ontvangt.

Indien u interesse heeft in nadere informatie en/of (vrijblijvend) overleg over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met het bestuur of de sponsorcommissie. De triatlonafdeling heeft voor potentiële sponsoren een folder die op te vragen is via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook suggesties van mogelijke sponsoren kunt u aan ons doorgeven. Interesse om sponsor van AZVD Assendelft te worden? Neem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op om de mogelijkheden te vernemen.

De sponsorcommissie:

Nico Krijgsman, voorzitter AZVD

Onze sponsoren

Mr. R.H.M. Van Baal notaris te Krommenie www.notarisvanbaal.nl
SHJ controlling advies administratie www.shj-accountancy.nl
JK styling www.jk-styling.com
ING www.ing.nl
Forbo www.forbo.nl
Zaansprint Wormerveer www.zaansprint.nl
Autoschade K.Oudenaren b.v. www.oudenaren.nl

© 2015-2020