Sponsoren

AZVD is in ontwikkeling: de triatlonafdeling, de VRB (Vrij Recreatief Bewegen) en de waterpolo-afdeling hebben ambitieuze doelstellingen en plannen voor de komende jaren! Actieve en enthousiaste leden zijn er genoeg en de financiële situatie van de vereniging is goed in die zin dat de basisvoorzieningen gefinancierd kunnen worden. Om de doelstellingen volledig te kunnen behalen en (extra) plannen te kunnen uitvoeren, zijn wij op zoek naar sponsoren. Voor detail informatie daarover verwijzen wij u naar de sponsorcommissie.

AZVD heeft verschillende sponsorpakketten waarmee de vereniging als geheel en/of één van de afdelingen gesponsord kunnen worden en waarbij de sponsor aantrekkelijke tegenprestaties ontvangt.

Indien u interesse heeft in nadere informatie en/of (vrijblijvend) overleg over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met het bestuur of de sponsorcommissie. Ook suggesties van mogelijke sponsoren kunt u aan ons doorgeven. Interesse om sponsor van AZVD te worden? Neem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op om de mogelijkheden te vernemen.

De sponsorcommissie:

Nico Krijgsman, voorzitter AZVD

Onze sponsoren

SHJ controlling advies administratie www.shj-accountancy.nl
ING www.ing.nl
Forbo www.forbo.nl
Zaansprint Wormerveer www.zaansprint.nl
Autoschade K.Oudenaren b.v. www.oudenaren.nl

© 2015-2022