Gratis proefles?
Kom dan gezellig een keer bij ons langs!!!!

Vrij recreatief bewegen

VRB betekent Vrij Recreatief Bewegen. Of wel lekker zwemmen in Zwembad Zaangolf bij AZVD. Een gezellige groep dames en enkele heren (leeftijd niet belangrijk) komen ieder maandag gezellig 3 kwartier zwemmen onder begeleiding van 2 gediplomeerde zwemonderwijzeressen die elkaar wekelijks afwisselen. Alle aspecten van de zwemslagen worden benaderd zoals schoolslag maar ook vlinderslag, borst- en rugcrawl. Iedereen zwemt op eigen niveau en snelheid. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd door andere afdelingen binnen AZVD waar ook de VRB-leden aan kunnen deelnemen. Zo wordt er 1 keer in het jaar een waterpolotoernooi voor alle leden gehouden.

Er wordt ook 1 keer per jaar een recreatieve 1/8e triatlon (500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen) gehouden voor iedereen die het proberen wil. Door de zwemafdeling wordt er 1 keer per jaar een zwemwedstrijd georganiseerd waarbij gezelligheid bovenaan staat. En alles is vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerd? Met uitzondering van de zomervakantie zwemmen we iedere maandagavond van 19.45 tot 20.30 uur. Kom gezellig een keer mee zwemmen en ervaar het zelf. Er is vast een baan waar u zich thuis zal voelen. Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


“Kom gezellig een keer mee zwemmen en ervaar het zelf. Er is vast een baan waar u zich thuis zal voelen.”

© 2015-2017